Szállítás és Garancia

Szállítás és Vissza

1. A rendelés rendszerint feladták gyors után a kifizetés érkezik. Általunk a megrendelését Parcel Force - Worldwide Express Mail Service (Online Tracking).

2. A nyomkövető száma a csomagot fog küldeni Önnek után a megrendelés feladásának. Használhatod a nyomon követési számot, hogy ellenőrizze az állapotát az, hogy online;

3.Nem tudjuk teljesíteni a céllal, hogy a P.O. Box címet, így biztos, hogy nekünk egy utcát.

rendelés követése

Miután a csomag feladásának, akkor kap egy hajózási visszaigazoló e-mailt, beleértve a megrendelés nyomon követési számot. Nyomon követheti a rendelését keresztül a következő rendelés-tracking oldalak segítségével nyomon követési számot:Visszatérés és árfolyam-politika

1. Elfogadjuk visszatérítést vagy kicseréli a hibás elemet vagy színes számított 10 napon belül az eredeti sorrendben érkezés időpontját. Ha visszatérő elemek a visszatérítést, szállítási és kezelési költségeket nem visszatéríthető. Mi nem fedezi a szállítási költség cserével, akkor lesz felelős a szállítási és kezelési költségeket. Továbbá javasoljuk, hogy hozzá nyomkövető és biztosítási saját védelmére, hiszen nem lehet felelős az elveszett szállítmányok.

 
2. Ha visszatérő elemek egy exchangement, kérjük, forduljon hozzánk a rendelés azonosító és az egyik csapat tagjai segítenek. Ha szeretné kicserélni az elemeket, amelyek más stílust, akkor vissza kell térnie a tételek visszatérítés (pre-visszatérítés politika) és egy új megrendelést a stílus inkább.

 
3. Lépjen kapcsolatba velünk, mielőtt elküldi a tételeket vissza. Összes példány küldött vissza hozzánk kell lennie az eredeti állapot, azaz nem sérült, vésett vagy korrodált mesterségesen, minden tag csatlakozik. Ellenkező esetben a terméket vissza lesz veled.

 
4. Mi nem fedezi a szállítási költség a cserék, akkor lesz felelős a visszatérés postaköltség és a szállítási és kezelési költség hajózás a kicserélt terméket vissza hozzád. Javasoljuk, hogy a hozzá követése és biztosítási küldésekor tételek nekünk a saját védelmére, hiszen nem lehet felelős az elveszett szállítmányok. A szállítási és kezelési díjak vissza nem térítendő.


A szállítási mód a csomagot fog szerepelni a fiókjában, és a szállítást visszaigazoló e-mailt.