Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi irányelvek

Ez az adatvédelmi politika magyarázza általánosságban hogyan védjük az Ön személyes adatait. Ez vonatkozik minden olyan személyes adatokat ad meg nekünk, amikor regisztráció velünk.
 
Milyen adatokat gyűjtünk?

A típusú személyes adatokat gyűjtünk Öntől függ a körülményektől gyűjtés és a szolgáltatás típusát, kérje tőlünk. Például, ha meg kívánja vásárolni a terméket erről a weboldalról gyűjthetjük részletek, mint például a név, e-mail cím, szállítási cím, számlázási cím és egyéb információk szerepelnek a vásárlást.
 
Ahogy a törvény írja elő, így a hozzájárulását a gyűjtemény a "bizalmas információk", akkor feltételezzük, hogy már hozzájárult a gyűjtemény minden információt, amit nekünk átadott használatra jelen szabályzatnak megfelelően, ha nem mondja el nekünk egyébként.
 
Hogyan gyűjtünk információkat

Gyűjthet személyes adatokat Önről, ha látogasson el honlapunkra, ha foglalkoznak velünk honlapunkon keresztül, vagy ha van velünk a kapcsolatot személyesen. Mi nem gyűjt semmilyen személyes információt az Ön hozzájárulása nélkül. Úgy véljük, hogy a hozzájárulás megadása, amikor befejezte a mezőket szükség esetén megkönnyíti az ügyletet ezen a honlapon keresztül.
 
Hogyan használjuk az Ön személyes adatai

Mi általában gyűjthet személyes adatokat az alábbi célokra:
1. Hogy megkönnyítse a hozzáférést a honlapunkon, a termékek és szolgáltatások
2. Hogy olyan termékeket megrendelt tőlünk
3. Annak érdekében, hogy információt a termékek és szolgáltatások
4. Törekvés a véleményed a termékeink, szolgáltatásaink, marketing és honlapján.
 
Néhány személyes adatokat gyűjtünk, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy képes legyen pontosan azonosítani, ki használja a szolgáltatást. Más típusú személyes adatokat gyűjtünk segítsen bennünket, hogy dolgozzon ki egy profilt, aki arra használja a szolgáltatásunkat, és mi az érdekeik. Ez segít minket a termékeket kínál, hogy megfeleljen az igényeinek a felhasználó a honlap.
 
A személyes adatok harmadik felek

Mi lehet az Ön személyes adatait harmadik fél részére a célra, amelyre az adatgyűjtés, illetve a kapcsolódó célokra, például a tranzakciók végrehajtásához az Ön nevében, vagy az Ön számára egy termék, amit vásárolt. Foglalkozunk harmadik fél vállalkozókat számára szolgáltatásokat nyújt számunkra, amely magában foglalja a vállalkozó személyes adatok kezelésével tartunk. Például, jelenleg vegyenek harmadik fél vállalkozókat, hogy:
 
1. A termékeket vásárolt ezen a honlapon
2. Az elektronikus pénzátutalási szolgáltatások, hitelkártya számla feldolgozás és kapcsolódó szolgáltatások
 
Biztonság A személyes adatok

Mi biztosan tartsa meg személyes adatait, és mi nem a kereskedelem, a bérlet vagy eladni. Mi lesz minden ésszerű lépést megtesz, hogy biztonságban tartani minden információt, amelyet Önről. Személyes adatok tárolhatók mind elektronikusan, a mi számítógépes rendszer. A tűzfalak, jelszavak, anti-vírus szoftverek és e-mail szűrők ACTO védelme minden elektronikus információ.
 
Változások a jelen adatvédelmi nyilatkozat

Mi módosíthatja ezt Privacy Policy mint a mi üzleti követelmények, illetve a törvény változásait. Bármely változtatást a Privacy Policy fogják frissíteni a honlapunkon, ezért kérjük, látogasson el erre az oldalra, hogy van a legtöbb jelenlegi adatvédelmi politika.
 
Megoldása az aggályait

Ha bármilyen kérdés, hogy hogyan történik a személyes adatok gyűjtése vagy használt, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Mi fog válaszolni a kérdésére, vagy panaszt a lehető leghamarabb.